BAYAN TİPLERİ
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
BAYAN TİPLERİ
Bayan Tipleri |
Bayan "Harbi Kız" Şunları Söyler : "Ahh boks maçına bilet mi aldın! Harikasın beee!!!" Halk Dilinde İsimleri : Delikanlı Kız, Bacı. Avantajları : Kafa dengi, eğlenceli. Dezavantajları : Bu tipler genellikle erkek gibi yapılı güçlü kuvvetli olurlar. Kafasını bozarsanız, hakkınızda pek hayırlı olmaz... Bayan "Cıyak Cıyak" Şunları Söyler : "Seni serseeeeeeem!!!! Gel burayaaa!!! Çabuk söyle bu saate kadar nerdeydiiiiiinnnnnnnn?" Halk Dilinde İsimleri : Cadaloz, Baş belası. Avantajları : Kendince size ilgi gösteriyor işte daha ne... Dezavantajları : Sürekli kafanıza bir şeyler fırlatır, uçan tekme savurur... Bayan "Mızmız" Şunları Söyler : "Aaah başım.. ayağım.. ayyy mideme ağrı saplandı." Halk Dilinde İsimleri : Mıymıntı, Uyuntu, Karın ağrısı. Avantajları : Sayesinde anatomi ve tıp bilginiz gelişir. Dezavantajları : Bulaşıcıdır! Bayan 'Patron' Şunları Söyler : "Çabuk kalk!! O kravat olmamış çıkar başka bir tane tak!! Saçlarını biraz kestir!! Git para kazan!" Halk Dilinde İsimleri : Çokbilmiş, Müdire Hanım, Diktatör, Terminatör! Avantajları : Çoğunlukla doğruları söyler. Dezavantajları : Yahu doğruları söylese ne oluuuuur, söylemese ne oluuur... Bayan "Kararsız" Şunları Söyler : "Ay ben ne yapsam.. İşten ayrılsam mı.. Evi değiştirsem.. Saç rengimi değiştirsem.. Yoksa böyle iyi mi.. Ayyy ya daha kötü olursa..." Halk Dilinde İsimleri : Bayan Panik, Bayan Kriz. Avantajları : Kolay ikna edilir, kolay sakinleştirilir. Dezavantajları: 2 dakika sonra herşey yeniden başlar. Bayan "Vahşi" Şunları Söyler : Valla bu türün pek bilinen kalıplaşmış sözü yok, yani ne yapacakları hiç belli olmaz. Halk Dilinde İsimleri : Çılgın. Avantajları : Her an her şeye hazırdır. Dezavantajları : Güvenilmezdir... Bayan "Donuk" Şunları Söyler : "Ne anlıyorsun bu çizgi filmlerden, bu abuk fıkralardan, karikatürlerden? Ne çocukça şeyler bunlar.." Halk Dilinde İsimleri : Ruhsuz, Soğuk, Buz Kalıbı. Avantajları : Hayatınızda olduğu sürece, arkadaşlarınızın sizin için endişelenmesini sağlar. Dezavantajları : ...tabii "arkadaş" diye bir şeyiniz kalmışsa Bayan "Rüya Kız" Şunları Söyler : "Seni her şeyinle çok seviyorum benim yakışıklı, akıllı, tatlı sevgilim!" Halk Dilinde İsimleri : Kanatsız Melek Avantajları : Eğlenceli, akıllı ve eşsiz... Dezavantajları : Ya hiç karşınıza çıkmaz ya da karşınıza çıktığında çok geçtir... |
Geri: BAYAN TİPLERİ
haha süpermiş yaa.. rüya kız en iyisi ama dezavantajı çok doru
ya hiç karışınıza çıkmaz ya da KARIŞINI ÇIKTIĞINDA ÇOK GEÇTİR..
bazen çıksada bişi olmuyo
ya hiç karışınıza çıkmaz ya da KARIŞINI ÇIKTIĞINDA ÇOK GEÇTİR..
bazen çıksada bişi olmuyo
l__LaNCeT__l- Moderatör
aa kanatsız melek aynı benimi tarif edio nee?
gkçe- Çırak
cıxs cıxs cıxs fatih hiç zevk yok sendede..
sana katılıyorum Gökçemm...
sana katılıyorum Gökçemm...
l__LaNCeT__l- Moderatör
hde len ordan yalançı msnde öle demiodun ama nese.....
gkçe- Çırak
aa bak şimdii...
l__LaNCeT__l- Moderatör
heeh baktım!
gkçe- Çırak
olur mu hiç öle şey yha..
l__LaNCeT__l- Moderatör
len olum katil olcam bu yaşta arayı nie bozuyon admin paşa..
l__LaNCeT__l- Moderatör
olum fatih birilerini bul şu siteye 3 kişi yazıyoz yaa ... bundan sora daha yazmam haa...
l__LaNCeT__l- Moderatör
sende bul dio sanki hepsini sen buldun kimse yok ya 3 kişi yazıyoz ya admin sensin bişiler yap yanii..
l__LaNCeT__l- Moderatör
1 sayfadaki 1 sayfası