DUBLAJ
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
DUBLAJ
Dublaj |
Türkçe seslendirilmiş yabancı filmleri göstermeyen televizyon kanalımız yok Allah'a şükür! Buna itirazımız yok da, biliyorsunuz bu filimler sayesinde yeni bir Türkçe türedi: "Tercüme Türkçe'si!.." - Kahretsin George!.. - Yapma Rita!.. - Ah çok etkilendim.. - Bu işler nasıldır bilirsin ahbap! - Yapma dostum bilirsin işte! - Nalet olsun, sen ne bilirsin ki? - Nalet olası, bu harika bir hikaye! - Ben senim kabusunum. - Unut gitsin dostum - Hayır tam olarak değil - Hadi dostum, bu hiç adil değil... - Sanırım yağmur yağıyor - Sanırım ıslandın - Bakalım doğru anlamış mıyım ahbap - Seni duydum kahrolası - Şu şüpheli zenci tam olarak neye benziyordu? - Senin neyin var Tanrı aşkına? - Gidip sana bir içki getireyim... - Canın cehenneme dostum!... Hiçbir şeyi unutmaz mısın sen? - Hadi dostum, git kendine bir hayat kur - Hey dostum, git kendini becer - Kendine ve bana bir iyilik yap da olanları olmamış gibi unutmaya çalış. - Hey dostum, işte buna bayılacaksın - Ne derler bilirsin işte ahbap - Aman Tanrım! Aman Tanrım, işte buna inanamıyorum. - Hiç sormayacaksın sandım. - Pekala dostum, bu bayana merhaba de - Tanrı kahretsin, seni seviyorum nalet olası!.. - Aman Tanrım! Nalet olası, işte bu sensin dostum!.. Evet evet sanırım bu sensin! - Zaten abiler bunun içindir. - Bakarsın, bazen hayatta bazı şeyler olur ve sen tamam dersin oldu işte. - Bazen hayatta bazı şeyler olur, sonra keşke hiç olmasaydı dersin. - Pekala, bakalım elimizde ne var? - Ah, seni gördüğüme sevindim... - Esmer bir Kafkas erkeğinden bahsediyoruz burada ahbap... - Hey, çabuk biri bir doktor çağırsın hemen! - Biri burada ne olduğunu anlatsın. - Aman Tanrım, bütün bu insanların nesi var Tanrı aşkına. - Ne!.. ne!.. ne!.. Hadiii!.. Hadi!.. Yapma dostum, bilirsin işte hadi.. - Geber dostum!. |
Geri: DUBLAJ
içine ediyolar Türkçemizin ya ki bizde pek iç açıcı bi şekilde kullanmıyoz...
l__LaNCeT__l- Moderatör
Geri: DUBLAJ
bakıyomda bu aralar katılıyon bana gelişme var..
l__LaNCeT__l- Moderatör
1 sayfadaki 1 sayfası