Suphi Koyuncuoğlu Lisesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sevgiliniz İçin Güzel Sözler...

3 posters

Sevgiliniz İçin Güzel Sözler... Empty Sevgiliniz İçin Güzel Sözler...

Mesaj tarafından l__LaNCeT__l Perş. Eyl. 25, 2008 8:08 pm

Seni seviyorum; elini kalbimin uzerinde hissettigim zaman, uzuntulerimi alıp onların yerine simdiye kadar kimsenin basaramadıgı o sıcaklıgı koymayı basardıgın icin...

Seni ben degil gozlerim secti, onlar sevdi onlar begendi. Sen benim degil onlarınsın gittiysen bana ne onlar aglasın...

Sesini duysam da her an yuzunu gormek gibi degil, ozledigimi bil her an cunku hicbir sey seni sevmek gibi degil!

DÜNDE,BUGÜNDE,YARINDA, YÜREGIN KADAR YANINDAYIM. KENDINI YALNIZ HİSSETTIGINDE ELINI KALBINE KOY;BEN HEP ORDAYIM

Bir insanın idealleri olmalı, sonsuzluk gibi... Bir insanın ozlemi olmalı, ozlemle acan cicekler gibi... Bir insanın birtanesi olmalı, o da senin gibi...

Düşündükçe yüreğim titriyor ellerim avuçlarında, İçimde yanan ateş sensizliğe tütüyor, Haykırdıkça büyüyor yüreğimdeki ses beni kollarına al diye.....

ölmek dünyayı unutup gitmekmiş,ölmek bir kefen giymekmiş,ölmek o soğuk o korkunç ve o kara toprağa girmekmiş yok be AŞKIM asıl ölmek(SENSİZLİKMİŞ)

AĞLAMA gözlerine yaş değmesin GÜL yüzünde tebessüm eksilmesin HATIRLA kalbinden dostluğum silinmesin UNUTMA çünkü sen BİTANESİN

Sen gunesin dogdugu, karanlıgın bittigi yerdesin sen hep kalbimde yatan tek sevgilimsin...

Beni karanlıktan aydınlıga, yalandan gercege, olumden olumsuzluge goturdugun icin tesekkurler... Seni seviyorum!

Seni ben degil gozlerim secti, onlar sevdi onlar begendi. Sen benim degil onlarınsın gittiysen bana ne onlar aglasın...

BELKİ LAZIM OLURR... Wink Wink Wink
l__LaNCeT__l
l__LaNCeT__l
Moderatör
Moderatör

Sevgiliniz İçin Güzel Sözler... Empty Geri: Sevgiliniz İçin Güzel Sözler...

Mesaj tarafından gkçe Cuma Eyl. 26, 2008 7:03 pm

waay gselmiş vla
gkçe
gkçe
Çırak
Çırak

Sevgiliniz İçin Güzel Sözler... Empty Geri: Sevgiliniz İçin Güzel Sözler...

Mesaj tarafından FATIHAYGUN Cuma Eyl. 26, 2008 10:31 pm

bize pek lazım olmsada iyi olmuş koyduğun Very Happy
FATIHAYGUN
FATIHAYGUN
Admin
Admin

https://suphikoyuncuoglu.yetkin-forum.com